zaterdag 22 december 2012

Op stap geweest.

Wat doe je op een druilerige zaterdag. Je pakt de auto en gaat richting Meppel, waar je bij Steenwijk bijna de vangrail wordt ingereden. Gelukkig liep het goed af, doordat Anette op het raampje klopte van schrik. Denk niet dat die muts dat gehoord heeft. Maar het idee van Anette was goed bedoeld. Wat een actie, om zo maar de snelweg op te rijden richting linker weghelft, terwijl wij daar al reden. Ons doel was o.a. de Intratuin. Leuke opgetuigde bomen, maar ik heb geen kerstboom.

 
 
Het is de bedoeling een kerstdorp te maken en we waren op zoek naar poppetjes. Op dit gebied was er weinig keus. Volgende week maar een bezoekje brengen aan Tuindorado.
Toen richting Coevorden voor the Ho Ho Ho Christmasfeeling. In een klein maar knus atelier was zeker het kerstgevoel aanwezig. Nieuwsgierig, neem dan een kijkje op het blog van Atelier Koekendiefie. Leuk  je ontmoet te hebben Rianne. Op de Kreadoe is het toen niet gelukt door alle drukte.

Na het bezoek aan Rianne hebben we nog wat kerstinkopen gedaan in Hoogeveen. Het was al met al een supergezellig uitje.4 opmerkingen:

 1. Ja Jannie eindelijk hebben we elkaar ontmoet, het was een echte verrassing voor mij dat je van zo ver helemaal naar Coevorden komt. Toppie.
  Het was erg gezellig zo, veel plezier met het maken van de pakketten.
  Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.
  Warme groet Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke dag zo te lezen, leuk dat je een blogmaatje hebt ontmoet, en je hebt er van die onganzen bij op de weg :-(

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Poeh, schrikken zeg. Leuk dat je even bij Rianne bent wezen kijken. Het is hier ook nogal een eind vandaan helaas.

  Fijne feestdagen,

  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schrikken! Gelukkig is het goed afgelopen! Pfff.

  Heerlijk zo'n dagje! Leuk om zo even bij Intratuin mee te kunnen kijken. Ik vind het altijd geweldig die kerstafdeling. En leuk dat je bij 't Koekendiefie bent geweest.

  Goede kerst!

  Goodgoan, Gera

  BeantwoordenVerwijderen

Kerstmannen....

ik loop iets vooruit, maar hier een goedkoop en leuk kerstidee gemaakt van kerstgeschenktasjes van de Action en dik stevig karton van een do...