zondag 8 december 2013

De voordeur.

Vanaf vrijdag zijn we met ons allen aan het klussen in het huis van Anette en haar vriend. Gaatjes vullen, schuren, verven,stofzuigen, muren voorstrijken enz. Saai werk en niet zo zichtbaar, maar vanmiddag was er dan mijn eerste creatieve uitspatting: voordeur beplakken met raamfolie. Vorige week al het voorwerk gedaan, namelijk in Paint shop pro bezig geweest. Anette heeft de namen en de boot uit de folie gesneden en vanmiddag heb ik het samen met Jeroen op de voordeur geplakt.
 
 


Als je de achternamen leest staat er de Rover van der Zee, vandaar het piratenschip. Ja er is over nagedacht en ik vind het wel origineel.

Komende week een vrij weekje en die staat dus ook in het teken van klussen.

4 opmerkingen:

 1. pfff.... heel knap gedaan lijkt me heel moeilijk dat uitsnijden .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dat mooi geworden. Een heel werk om dat netjes uit te snijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk zeg! waar kan je dat ook laten doen? En ik ben benieuwd naar de prijs van zoiets.. Ik zit ook te denken om een bordje van bordenmax.nl te bestellen wat een goedkope oplossing is. Groet Rik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind dat altijd een mooie en goedkope oplossing om met raamfolie je voordeur in te richten. Je kunt hier alle kanten mee op van modern tot kitsch. Ik vind de woordspeling bij jullie wel tof. Zelf heb ik mijn deur met moderne strakke lijnen en een groot huisnummer gedecoreerd.

  BeantwoordenVerwijderen

Kerstmannen....

ik loop iets vooruit, maar hier een goedkoop en leuk kerstidee gemaakt van kerstgeschenktasjes van de Action en dik stevig karton van een do...