zondag 13 januari 2013

Mijn winterkrans.

Op het blog van Tintangel zag ik een foto van een krans met de Friesche doorloopers van Atelier Marlijn. Voor de benodigdheden van de krans, geshopt bij de Action: strokrans, spelden en een terrasplaid. Die laatste was nog geen 3 euro en hiervan vierkantjes geknipt.  Op de site van Todays Fabulous Finds staat een duidelijke uitleg.
De doorloopers hingen al een poosje klaar ( het pakketje had ik vorig jaar op mijn verjaardag gekregen). Nog 2 pompeblêden er op (ik ben een chauvinist ☺), maar ook wel gedaan voor de kleur. 

Ik ben wel tevreden over het resultaat.4 opmerkingen:

 1. Prachtig gemaakt hoor. Dat friese bloed laat zich iedere keer weer gelden. Ik kan het ook niet laten om het steeds weer terug te laten komen. En ja, wij hebben ook wel de mooiste vlag hoor.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig leuk jannie en die schaatsen daar ben ik ook fan van heel erg leuk en dat friese accentje maakt het helemaal af.
  groetjes albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk idee, ik wikkel een bol met bolletjes ook om een krans ook a c tion. De kringloop had heel veel schaatsen, ga daar effe kijken
  groet Paulien

  BeantwoordenVerwijderen

Kerstmannen....

ik loop iets vooruit, maar hier een goedkoop en leuk kerstidee gemaakt van kerstgeschenktasjes van de Action en dik stevig karton van een do...