dinsdag 27 maart 2012

Zo leuk om te maken….

…is de “Vogelverschrikker” van Septemberspring .  Je moet er alleen eventjes opletten dat je voldoende vilt koopt voor zijn jasje.

Bij iedere pop vind ik het inkleuren van het gezichtje  erg eng. Pop is klaar naar tevredenheid, maar door een iets verkeerd getekend mondje of oogje kun je de pop verprutsen. …vind ik. Dat zal dan misschien aan mij liggen. Mensen in mijn omgeving noemen mij niet voor niets een perfectionist. Maar met dit hoofdje ben ik zeer tevreden!!!  

Zelfs Sipke is onder de indruk…. interessant knoopje…. een eikelhoedje.


3 opmerkingen:

 1. OOhhh wat goed dat je hem al af hebt zeg. Leuk geworden. Ja de hond zal wel gedacht hebben wat is dat nu??? Hij is er toch niet van geschrokken, maar ja hoe kan dat ook zo'n mooie vogelverschrikker.
  Groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'm fantastisch!!
  dankjewel voor de foto's. Heb ze net in de gallerie gezet. Leuk!!

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De vogelverschrikker is prachtig geworden. Deze staat zeer hoog op mijn verlanglijstje en als ik die van jou dan zie weet ik weer waarom. Het probleem met de oogjes en mondje herken ik. Wat ik nu meestal doe voor het mondje is eerst even met zo'n roze verdwijnpen het erop tekenen. Ben je dan niet tevreden, dan kun je het een paar uurtjes later nog eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Kerstmannen....

ik loop iets vooruit, maar hier een goedkoop en leuk kerstidee gemaakt van kerstgeschenktasjes van de Action en dik stevig karton van een do...