dinsdag 20 maart 2012

LENTE!!!!

Vandaag is de astronomische lente begonnen en dan begint het bij mij te kriebelen. Afgelopen zaterdag met hulp van Jeroen de voortuin gedaan en vandaag achter bezig geweest met de hogedrukreiniger. Resultaat is een onkruidvrije voortuin, een schoon terras en heel veel spierpijn. Vanmiddag viel de lentegroetswap door de brievenbus. ..….En ik ben er blij mee!! De swap wordt georganiseerd door "het Poppenhoekje" waar ik lid van ben. Iedere keer is het weer een verrassing wat een ander, die je alleen van het forum kent, voor je gemaakt heeft.

Het is Bellefleur in mooie lentekleurtjes op een leuke rieten bloem. Het is een schattig fleurtje en is gemaakt door Elisa. Voor haar is dit het eerste popje met een stoffen hoofdje en ik vind dat het goed geslaagd is. Dank je wel, Elisa.

1 opmerking:

  1. Oooh Jannie wat heb ik het vreselijk laten afweten de laatste tijd. Maar wat ben je heerlijk druk geweest met van alles en nog wat. Leuke foto's van Niels, vrijdag ga ik met een vriendin. Dat wordt weer genieten. Je hippe kippen zijn ook leuk met het rood geblokte lintje eraan.
    Groetjes en tot een volgende keer. Rianne

    BeantwoordenVerwijderen

Kerstmannen....

ik loop iets vooruit, maar hier een goedkoop en leuk kerstidee gemaakt van kerstgeschenktasjes van de Action en dik stevig karton van een do...