dinsdag 12 juni 2012

Vandaag.....

…. moest ik invallen voor een collegaatje die vakantie heeft. En het liep vanochtend niet helemaal op rolletjes …. allereerst moest ik een aantal bewoners van kleinschalig wonen afzeggen voor het zwemuurtje, omdat er te weinig vrijwilligers waren. Vervolgens belden vier van de zeven vrijwilligers af voor het wandelen met de bewoners.
Maar vanmiddag ging  alles gelukkig goed m.u.v. een geknakte hengel ….. Ja, ik ben met een drietal bewoners en vrijwilligers wezen vissen.
Er hadden zich vijf bewoners opgegeven voor dit nieuwe clubje, helaas meldden twee dames zich af …… maar het was gezellig, een prachtige omgeving, de enige deelneemster ving een grote vis die er weer snel vandoor ging en voor een gebroken hengel zorgde......... en lekker ontspannend (na al het geregel van vanochtend).1 opmerking:

  1. O wat herkenbaar Jannie, soms kun je zo druk zijn met regelen. Wat heerlijk dat de middag beter verlopen is, dat geeft je weer voldoening he? Ziet er ook heel gezellig uit daar aan de waterkant!

    BeantwoordenVerwijderen

Kerstmannen....

ik loop iets vooruit, maar hier een goedkoop en leuk kerstidee gemaakt van kerstgeschenktasjes van de Action en dik stevig karton van een do...