vrijdag 11 mei 2012

Allerlei......

Wonen jullie ook in een buurt waar je bij de buren geen sprietje onkruid ziet. Ik dus wel. En ja, dan moet je aan de bak… de kaboutertjes doen het niet. Vanochtend samen met Jeroen de steeg schoon gemaakt met uitzondering van de vergeet mij nietjes. Ik heb ze laten staan ..... veel te mooi om ze nu al weg te halen. Zo kleurig in deze saaie steeg.
Vervolgens de voortuin en het pad gedaan.
Naast Jeroen had ik ook nog andere hulp.......

de dames hebben goed hun best gedaan.

Ik heb gelukkig ook nog wel andere bezigheden....Naast de meubeltjes voor het muizenhuis, de zomerswap (die bijna af is) ben ik met een ander project begonnen: borduren. In het verleden heb ik dit veel gedaan en afgelopen weekend zag ik op de site van fayeshandwerkenwebshop  een mooi borduurpakket "Nederland". Omdat de winkel eind mei gaat sluiten sluiten ze af met een opruiming: 50 % korting op alle kruissteekpakketten, stitcheries, boeken en accessoires.


Gisteren kwam de postbode en ’s avonds de voorbereidingen gedaan. Alle kleurtjes op een garenkaart gedaan met de kleurtekens erbij en de stof omgeslingerd. Vandaag de eerste kruissteekjes gemaakt. Het zal wel een tig-jarenplan worden want de afmeting van het borduurwerk is 69,5 cm x 79,5 cm.

Iedereen alvast een zonnig weekend toe gewenst,


2 opmerkingen:

 1. Oh vroeger deed ik ook regelmatig het onkruid bij de buren weghalen ... nu niet meer das hun eigen pakkie aan al kriebelt het altijd wel om het toch te doen !
  Wat een geweldig mooi nieuw project heb je aangeschaft zeg ... hopelijk maakt mijn moeder hem nog een keertje voor mijn verjaardag wil hem nl. ook graag hier hebben hangen ...
  Ben echt heel erg benieuwd naar het eindresultaat al duurt het nog wel een poosje !
  Veel maak plezier
  Groetjes,Karina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zullen inderdaad vele uurtjes werk in zitten , maar het eindresultaat mag er dan ook wezen en kun je er heerlijk van genieten.
  Succes ennuh, met elke dag een steekje kom je vanzelf bij het eind.
  groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen

Kerstmannen....

ik loop iets vooruit, maar hier een goedkoop en leuk kerstidee gemaakt van kerstgeschenktasjes van de Action en dik stevig karton van een do...