zondag 11 december 2011

Rustig hier.

Het is al weer twee weken geleden dat ik een berichtje heb geplaatst en de redenen hiervoor zijn dat ik in de eerste week bezig ben geweest met de oud en nieuw swap van het Poppenhoekje, die 19 december op de bus moet. Hij is nu af, maar ik kan hiervan nog geen foto plaatsen. En afgelopen dinsdag ben ik flink ziek geworden van een virusinfectie. Vandaag gaat het redelijk, wel af en toe wat last van een licht gevoel in mijn hoofd en onvast gevoel in de benen. Maar omdat ik morgen weer ga werken, moest ik nog iets leuk bedenken voor mijn creatief clubje. Kijkend op andere blogs, kwam ik op het blog van Maris kerstboompjes tegen, gevouwen van boeken. En op de site van Zelfgemaakt van mij voor jou staat een duidelijke uitleg.
Deze heb ik als voorbeeld voor mijn werk gemaakt.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Jannie,
  Wat leuk dat je Rondom Tintangel op je blogrol hebt geplaatst! Dat beloon ik graag. Wil je even contact met mij opnemen? Ik hoor graag van je.
  Groeten,
  Hannie
  Tintangel®

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De swap is erg leuk ... ben er blij mee !

  BeantwoordenVerwijderen

Kerstmannen....

ik loop iets vooruit, maar hier een goedkoop en leuk kerstidee gemaakt van kerstgeschenktasjes van de Action en dik stevig karton van een do...